Een Travellerspoint blog

1 week voor vertrek!

Hallo allemaal!

Zoals jullie wel weten vertrek ik 6 oktober naar Sri Lanka om daar als vrijwilliger in een weeshuis te gaan werken. Wat ik juist allemaal moet doen weet ik nog niet, maar voornamelijk: les geven, helpen koken, activiteiten met de kinderen organiseren, enz.. De eerste week hebben we een introductieweek en vanaf de 2de week start het vrijwilligerswerk. De introductieweek is vooral bedoeld om het land en de cultuur beter te leren kennen. Gedurende die 8 weken verblijf ik in een vrijwilligershuis met verschillende vrijwilligers vanuit de hele wereld.

In het begin zal het wat afwachten zijn hoe het daar juist zit met het internet, maar ik ga proberen 2x per week iets te posten op mijn Blog.

Nu nog 5 dagen voor vertrek! Zaterdag 6 oktober stijg op in Schiphol om 19.10 en kom in Londen aan om 19.25, om 21.35 vertrek ik van Londen naar Colombo, waar ik zondag aankom om 12.50. Daar zal iemand van de organisatie mij opwachten en naar Kandy brengen waar ik zal verblijven.

Vrijdag heb ik een super leuk verrassingsfeestje gehad, nog is bedankt voor de cadeau en wat ga ik jullie missen!
Gisteren de laatste volleybal match gehad, maar jullie gaan da goed doen de volgende weken. Binnen 8 weekjes ben ik al terug :p Deze week nog een aantal kleine dingen in orde brengen, en mijn koffer pakken!

Tot de volgende!
Jasmien

Geplaatst door jasmien 11:27 Gearchiveerd in Belgiƫ Reacties (7)

(Berichten 16 - 16 uit 16) « Pagina 1 2 3 [4]