Een Travellerspoint blog

Nilaveli

De vorige blogpost over Nilaveli werd per ongeluk verwijderd en omdat ik Nilaveli een van de mooiste bestemmingen vind zal ik mijn verhaal even opnieuw posten ;)

Het weekend na mijn verjaardag (9,10,11 november) zijn we naar Nilaveli geweest. Hieronder op het kaartje kan je zien waar het ligt.
13376-sri-lanka2-middle.png

We zijn vanuit Kandy vertrokken, dit was een busrit een uurtje of 7. 'S morgens vroeg om 5u vertrokken, maar in Sri Lanka rijden de bussen niet op vaste tijdstippen.. dus hebben we nog een 3kwartier gewacht tot de bus eindelijk vertrok. Het is veel beter om vroeger in de ochtend te vertrekken omdat het overdag veel te warm is in de bus. Rond de middag zijn we dan aangekomen in Nilaveli. We zaten in een hotel vlak aan het strand, dat was dus ideaal. Op de foto zie je het uitzicht van het hotel. De eerste dag hebben we gewoon aan het strand gelegen, gezwommen, lekker gegeten,.. een echt relax weekendje.

large_IMG_5332.jpg

Zaterdag zijn we met de boot naar Pigeon Island gegaan. De ideale plaats om te snorkelen. Langs beide kanten van het eiland kon je snorkelen. Langs de ene kant zag je vooral prachtige koralen, gekleurde visjes en jammer genoeg ook grote kwallen en langs de andere kant kon je zwemmen tussen haaien, schildpadden, visjes en er waren ook mooie koralen. Het was de eerste keer dat ik tussen de haaien zwom (niets bescherming aan, gewoon bikini en snorkel). Die haaien zijn niet gevaarlijk en zijn het gewoon dat er mensen rondom snorkelen.
DSC_4280.jpg

DSC00365.jpg

'S avonds hebben we weer lekker gegeten in het hotel, en zondag zijn we weer vertrokken met de bus richting Kandy. We waren 's avonds rond 19u terug thuis. Het was een geweldig weekendje in paradise!

Jasmien

Geplaatst door jasmien 4:06

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint