Een Travellerspoint blog

Laatste avond Sri Lanka :(

sunny

Hallo allemaal!

Vandaag m'n laatste avond in Sri Lanka :(

Morgen vertrek ik rond 18u naar het vliegveld. De vlucht vertrekt zondag om 1.50am, dan kom ik in Frankfurt aan om 8.15am. 4uur wachten op de luchthaven en om 12.20 vertrekt het vliegtuig naar Schiphol, daar kom ik dan rond 14u aan.

Deze morgen een beetje uitgeslapen want we zijn gisteren terug in Kandy aangekomen. We zijn donderdag om 11u vertrokken en we waren om 19u terug thuis. Een lange busrit dus.. Daarna zijn we nog gaan eten aan het zwembad, een gezellige avond. Vandaag ben ik nog wat gaan shoppen, een halve koffer vol souvenirs en veel kruiden. Ook nog een leuk verjaardagskaartje aangekregen, thank you girlies :p
En natuurlijk m'n koffer al gepakt.

Kort samengevat:
is dit en geweldig avontuur geweest! Al de verschillende projecten, de cultuur, de omgeving in 1 woord: prachtig!
Kben heel blij dat ik dit gedaan heb en ik ga zowiso nog eens terug. Het werk heb ik met alle plezier gedaan, kzou er niets mee in zitten om het nog langer te doen, maar dat zal jammer genoeg niet gaan. De organisatie 'Green Lion' is echt heel goed. Alles is héél goed geregeld en onze coördinator is fantastisch. Elke avond vraagt hij ook hoe je dag geweest is, en als je liever iets anders doet dan regelt hij dat. 'Everything is possible'. Dus bij deze, thnx Dhammika!

Kdenk dat het moeilijker gaat zijn om terug naar huis te gaan en alles daar weer gewoon te worden, dan dat ik naar hier ben gekomen. Van zomer (30°) naar winter (ik weet niet precies hoe koud het daar is). Maar kga wel blij zijn iedereen terug te zien, en terug te gaan volleyballen! :D

Iedereen bedankt om m'n blog te volgen, ik hoop dat jullie er ook een beetje van genoten hebben :p.

Tot snel!

Geplaatst door jasmien 6:53 Gearchiveerd in Sri Lanka

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Het vertrek daar komt idd zeer dichtbij he !! Maar ik ben super blij dat je het zo goed hebt gehad daar...

Oooh graag gedaan jasmien :)

Het was een unieke ervaring en kben er zeker van dat je er hard van genoten hebt, er veel voldoening uit gehaald hebt en toch ook een beetje hebt bijgeleerd over de cultuur van Sri Lanka :)

Haha ik kan u verzekeren hier is het berekoud :p

Joehoe !! Eindelijk ben jij terug en kun jij onze ploeg terug versterken :p We need you and missed you !! :)

Ik heb er zeker van genoten, het was fantastisch om zo met jou mee te leven !!

Tot snel en een goeie vlucht terug naar huis !!

xxx

door ilse

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint