Een Travellerspoint blog

Laatste week Sri Lanka

Helloa!

Vrijdag zijn we om 3.15 smorgens opgestaan, tuk tuk kwam ons ophalen om 3.45. Rond 5u vertrok de trein naar Matara (Zuiden), rond 12u, half 1 smiddags kwamen we aan in Matara, toen een tuk tuk naar Mirissa. Vrijdag, zaterdag en zondag morgen waren we in totaal met 10 andere vrijwilligers. In Mirissa hebben we vooral aan het strand gelegen en gerelaxed. Samen met Atinka en Lotte hebben ze ook beachvolleybal gespeeld met de beachboys. Dat was wel leuk, want ze konden het goed. Zondag morgen vertrokken sommige terug naar Kandy of Ambalangoda voor hun project. Zondag zijn we met zn 4 naar Unawatuna door gegaan, het was niet zo lang met de bus. In unawatuna hebben we echt een super hotel. Verder ook veel aan het strand gelegen, geshopt, lekker gegeten,.. gewoon nx doen. Een leuke afsluiter dus. Vandaag zijn we naar Galle geweest (Dutch Fort), was wel de moeite,en helemaal niet ver met de bus. Morgen gaan we door naar Hikkaduwa en daar meeten we nog 2 andere vrijwilligers. Donderdag gaan we via Colombo terug naar Kandy, zal weer een lange trip worden. Vrijdag nog een rustig dagje in Kandy, en zaterdag avond richting vliegveld. Als ik er nu aan denk dat ik zaterdag al terug naar huis ga, is een raar gevoel. Het lijkt of ik hier nog maar 2 weken ben. Maar het is echt een ongeloofelijke ervaring geweest, best trip ever!

Nu ga ik terug zonnen ;p

Tot de volgende!

Geplaatst door jasmien 3:04 Gearchiveerd in Sri Lanka

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Cho wat een avontuur he :p Door al uw verhalen en foto's heb ik het gevoel dat ik het toch ook een gedeelte heb mogen mee beleven :) Het zag er altijd zooo geweldig uit en aan jouw verhalen te horen was het ook geweldig :p Ik ben blij dat het uw beste reis, uw beste ervaring ooit was :) Je hebt dat ook heel goed gedaan :p Geniet nog van je laatste daagjes daar en tot snel !! :D

xxx

door Ilse

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint