Een Travellerspoint blog

Laatste dag @ the boys

Hallo allemaal!

Het is weer even geleden dat ik nog eens iets gepost heb. Momenteel zit ik in het Zuiden (Unawatuna), maar er volgt nog een post over het mn weekje aan het strand..

Vorige week ( maandag - donderdag) , was mijn laatste week als vrijwilliger. 4 dagen naar de boys geweest en het was weer super leuk.
heel die week hadden we goei weer, geen regen, dus we zaten altijd buiten. Donderdag was mijn laatste dag, het was wel moeilijk om afscheid te nemen, maar we hebben er een leuke dag van gemaakt. In de voormiddag waren we nog wat ballonnen en belle blazers gaan kopen, en voor een paar jongens hadden we een armbandje gekocht als herinnering. Ik had ook nog een aantal fotos laten afdrukken voor hen. Ze waren er heel blij mee. Toen we in de tuk tuk zaten zagen we alle jongens aan het hek ons uitzwaaien. Dit project is echt het leukste dat ik gedaan heb, ik vind het spijtig dat het nu al gedaan is, maar ik ga zowiso nog eens terug.

Sorry voor de schrijffouten, kzit in een internetcafe (qwerty is niet zo makkelijk :p )

Tot de volgende!

Geplaatst door jasmien 2:52 Gearchiveerd in Sri Lanka

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Oooh dat klinkt allemaal zoo geweldig !! Na al die weken bouw je inderdaad wel een goeie band op met die kinderen en andere vrijwillligers.. Kben fier op u dat je zo'n goed werk doet daar, die kindjes zijn super gelukkig en dat is mede dankzij u !! Ik begrijp dat het dan ook moeilijk is voor afscheid te nemen, en dat het allemaal zo snel voorbij is gevlogen, maar inderdaad je kan altijd nog eens teruggaan he :p

xxx

door Ilse

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint