Een Travellerspoint blog

Boys home - week 6

hallo allemaal!

Tis al weer even geleden, dus ik zal nog eens iets op m'n blogje posten.

Deze week ben ik weer naar het boys home geweest. Het is echt super leuk, want nu kennen ze ons al beter. Elke keer als we er aankomen, zijn ze aan het zwaaien of roepen. Sommige komen elke dag een handje geven en dan vragen ze 'how are you ?'. Deze week hadden we wat ballonnen en belle blazers gekocht voor de jongens, ze vonden het echt geweldig. We hebben ook een voetbal gekocht, maar meestal spelen ze cricket. Deze week was er niet zoveel regen dus hebben we vaak buiten gespeeld. Binnen in de speelzaal staat er een pingpong tafel en ze hebben ook een aantal borden om Carrom te spelen. Het is een soort van bordspel met 'damschijfjes' waar je tegen moet 'pitsen' en in elke hoek is er een open ronde waar je dat damschijfje in moet 'pitsen'. Het eerste spel was rampzalig, we waren zo slecht, maar we worden beter en beter :D De busrit naar Matale duurt ongeveer een uurtje in een mini bus, en als we een big bus nemen dan kan het tot 2u duren. Maar meestal nemen we wel de mini bus. De boys houden er van om foto's te maken, we hebben deze week ook een stuk of 180 pictures laten afdrukken voor hen. Ze waren er heel blij mee.

Next week gaan we terug naar daar, hoe beter je ze leert kennen hoe leuker het wordt. Elke dag als we weg gaan vragen ze ' Tomorrow coming, tomorow coming? Zo schattig.

Dit weekend hebben we zo goed als een heel weekend aan het zwembad gelegen. Niet zo ver van ons huis is er een hotel met een zwembad (5 sterren), zalig zwembad! Zaterdag waren we er de hele dag, en zondag voormiddag zijn we nog even naar Kandy geweest en in de namiddag zijn we naar het zwembad geweest.

Over exact 2 weken ben ik al terug thuis, wat vliegt de tijd toch! Kga blij zijn dat ik terug naar huis kan gaan, maar ik ga het ook wel missen. Hier is alles veel relaxer, rustiger, dan in Belgiƫ, ' no worries, be happy' haha :D

Eerst nog genieten van m'n laatste weekjes.

Ciaooo!!

Geplaatst door jasmien 8:22 Gearchiveerd in Sri Lanka

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Oooh leuk te lezen dat de boys zo enthousiast zijn als jullie komen !! :)
Da lijkt me wel een leuk spelletje eigenlijk :p maar idd oefening baart kunst !

Zaleg zwembad... VAKANTIEEE !! :)

Mmh ik kan begrijpen dat je het daar gaat missen, want uw verhalen klinken altijd zo geweldig en uw foto's zijn gewoon prachtig !! Maar ik ga toch ook blij zijn dat je terug bent want ik mis u wel :p

Geniet nog van de rust, het prachtige landschap, de lieve mensen en het zwembad :p

xxx

door Ilse

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint