Een Travellerspoint blog

Teaching the monks @ meditation center

sunny

Hallo allemaal!

We zijn halfweg! Deze week heeft het super veel geregend, vrijdag en zaterdag terug zon. De regen viel met bakken uit de lucht. Normaal gezien zouden we dit weekend naar Nuwara Eliya gaan, maar dat is niet doorgegaan omdat het niet veilig was. (te veel geregend de voorbije dagen).

Zaterdag heb ik nog eens uitgeslapen, 11.15! Dat deed deugd! In de namiddag zijn we gaan shoppen in Kandy. Heb al veel souvenirs gekocht :D We zijn naar de local market geweest, en echt iedereen maar proberen om iets in zijn winkel te kopen. Wel grappig, iedereen zei, ja we zullen een "special volunteer price" maken :D, maar zoveel goedkoper was het uiteindelijk niet. Daarna zijn we terug naar huis gegaan om ons op te frissen en rond 17u zijn we naar Bamboo Garden (restaurant) gegaan. We hadden daar met de andere meisjes afgesproken om mijn verjaardag en die van Sarah te vieren. Het was een hele leuke avond. Het bier is hier wel niet zo lekker dan in Belgiƫ, maar wel super goedkoop. Rond half 12 waren we thuis, de andere meisjes bleven nog langer.

We waren super moe en we moesten vandaag om 7u opstaan om naar het meditatiecentrum te gaan. 1uurtje van Kandy in de Tuk Tuk. Deze week verblijven we een weekkje in een meditatiecentrum. Het is afgelegen, rustig en de natuur is er super mooi. Ik zal in de loop van de week wel wat foto's posten ;). Deze week gaan we lesgeven aan kleine monks ( 11-12jarige). (niet dezelfde plaats dan waar we al eens les hebben gegeven). De monks zijn van Bangladesh, en spreken niet zo veel engels. Ze kennen alleen hun taal, dus gaan we ze elke dag van half1 tot 5 les geven. Vandaag al een rustig dagje om hier alles te verkennen.

Tot de volgende!

Geplaatst door jasmien 0:13 Gearchiveerd in Sri Lanka

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Haha het bier is daar goedkoper :p swel gemakkelijk, mr toch nix ga er boven een Belgisch pintje he Jasmien !! :D
Wel tof dat ge uw verjaardag daar ook hebt kunnen vieren :)

Geniet er nog van he !!

x

door ilse

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint