Een Travellerspoint blog

Week 3 !

Hallo allemaal!

Eerst en vooral wil ik even zeggen dat ik het fijn vind dat er zoveel mensen zijn die mijn blog lezen :D

De derde week zit er bijna op, ik kan het zelf maar amper geloven dat ik hier al 3 weken ben. Wat gaat de tijd toch (te) snel!

Deze week ben ik zoals jullie al wel gelezen hebben een weekje gaan helpen in het weeshuis. De eerste dag was het wat wennen, maar de andere dagen waren echt geweldig! (zoals jullie wel op de foto's kunnen zien ;) ) Vandaag heeft onze coƶrdinator ons voorgesteld aan de mensen van het project waar we volgende week gaan helpen. Het is een soort van girls shelter.. In de voormiddag mogen we helpen bij de baby's en in de namiddag als de meisjes terug van school komen dan gaan we hen Engels leren. De meisjes kunnen al wel engels, maar we moeten ze vooral leren hoe je bepaalde woorden uitspreekt zodat ze veel kunnen oefenen en hun engels daardoor beter wordt. Ik denk dat we dit project wel een aantal weken gaan doen. Het is nogal vaag beschreven, maar een volledige update volgt volgende week ergens ;)

Morgen, ook een rustig dagje, waarschijnlijk een beetje shoppen in Kandy.

Tot de volgende!

Geplaatst door jasmien 6:27 Gearchiveerd in Sri Lanka

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Eerst en vooral wil ik even zeggen dat ik het super fijn vind dat jij zoveel post op uw blog !! Door uw verhalen en foto's kunnen wij mee genieten met u :-)

Het lijkt me zeer tof voor te doen. Het is echt een unieke kans en je doet daar een goede job !! Ik vind het echt super wat je voor die kinderen allemaal doet.

x

door Ilse

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint